Food festival
Food Festival weide
Food festival
Sfeer impressie
Food Festival weide
Festivalbuiten
previous arrow
next arrow

Food Festival

Food festival

Of het nu gaat om een sportevenement, food festival of bedrijfs event het fenomeen festival staat voor een ongedwongen, hippe en vooral gezellige sfeer. In welke vorm dan ook. Hierbij hoort catering die past bij dit gevoel. Een food festival met ruime keuze, verrassende elementen en smaakvol eten en drinken. Onze diverse stands en wagens geven u het ware gevoel van gezelligheid, professionaliteit en beleving. Dit alles zonder dat wij de culinaire aspecten van festival food uit het oog verliezen. Daarom is Vosmeijer Catering is een ware belevenis voor uw oog en een streling voor uw tong.

Prijzen & pacht

Vraag voor een bedrijven festival naar onze mogelijkheden, complete service en aantrekkelijke prijzen. Als u opzoek bent naar een food festival op uw publieks-evenement, zoals een foodtruck festival maak dan kennis met onze mogelijkheden en het fenomeen pacht. Pachten kan ook in de vorm van een vast bedrag en in de vorm van een percentage van de omzet. Hierdoor houdt uw evenement ook nog voldoende over aan de catering.

Totaalconcept

Ontdek het gemak van één organiserend food festival bedrijf, met één aanspreekpunt die origineel is in z’n soort, beleving en uitstraling.
Doordat u maar één aanspreekpunt heeft hoeft u zich geen zorgen te maken dat er iets wordt vergeten op uw evenement. Dit is beter dan met meerdere partijen in zee te gaan. Daarnaast kunnen wij om het geheel compleet te maken zorgen voor festival stoeltjes, tafeltjes, bierbanken sets, leuke festival verlichting en fris gekleurde parasols. Eventueel kunnen we ook zorgen voor een tent, door middel van ons zusterbedrijf Vosmeijer Partyverhuur.

Kortom, bij vosmeijer Catering bent u aan het juiste adres.

food festival barbecue

Event catering

Vosmeijer Catering is gespecialiseerd in het pachten en verzorgen van sportevenementen, feesten, familie evenementen en festivals. Hierdoor haalt u echt een professionals in huis. Voorbeelden van evenementen passend bij ons festival concept:

  • Foodplein op een sportevenement
  • Strodorptijdens een groot buiten-event
  • Foodweide op een familie-evenement
  • Culinaire aankleding op het finishterrein

Bedrijven festival

Organiseert u een feest voor uw personeel of relaties, een goede optie zou een bedrijvenfestival kunnen zijn. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden benoemd om u op een idee te brengen.

  • Barbecue evenement, bbq catering of plein
  • Een divers foodplein op personeelsfeest
  • Cateringplein op demodag, beurs of open dag

Kortom Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op: www.vosmeijercatering.nl

Over ons

Vosmeijer Catering voor uw unieke food festival.Food festival op een bedrijfsfeest

Food festival is een product van Vosmeijer Catering en komen graag langs op uw bedrijfsfeest. Vosmeijer Catering is een landelijk opererend Catering bedrijf gevestigd in Wesepe. Vosmeijer heeft drie onderdelen te weten: Vosmeijer Catering, Vosmeijer Partyverhuur en Vosmeijer Tentenverhuur. Voornamelijk is Vosmeijer Catering gespecialiseerd in evenementen en bedrijfsfeesten zoals: publieke evenementen, party’s, personeelsfeesten, openingen, demo’s, opendagen, fairs, jubileumfeesten en barbecue’s. Doordat Vosmeijer alles zelf in huis heeft kunt u alles door ons laten verzorgen zodat u niet met verschillende leveranciers hoeft te werken. Eén aanspreek punt, vermindering van de logistieke kosten en besparing van tijd. Uw tijd. Kijk op onze Vosmeijer Catering site om te zien wat wij als catering en verhuurbedrijf voor u kunnen betekenen.

Foto’sContact

Vosmeijer Catering / Partyverhuur

Vosmeijer Catering!
Raalterweg 18
8124 AD Wesepe
Tel. 0570 – 531911 (optie 1)
Fax. 0570 – 532083
E-mail: info@vosmeijercatering.nl

Heeft u vragen, dan staan wij u graag telefonisch te woord.

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00.

Wilt u werken bij Vosmeijer Catering? Bekijk dan onze vacatures.

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws?
Volg ons dan op: Twitter en op Facebook!